DIEETIN JÄLKEISET KUVAT (OSA 1.)

Ensimmäiset kuvaukseni ikinä. Kuvat on otettu lyhyen 60 päivän mittaisen dieetin jälkeen. Dieetin ainoa tarkoitus oli vain tutustua hieman enemmän omaan kehooni. Dieetti ei ollut millään tavalla vaativa vaan sujui omalla painollaan. Oppimiskokemuksena dieetti oli oikein toimiva: painoa lähti 7,6 kg ja senttejä yhteensä 25 cm. 

Halusin dieetin jälkeen ikuistaa kokemuksen ja sovin ystäväni Jani Rautiaisen kanssa kuvauspäivän. Jani lähti mielellään mukaan suunnitelmaani. Astuin ensimmäistä kertaa kameran eteen. Tilanne oli minulla aivan uusi, eikä minulla ollut aikaisempaa kokemusta kameran edessä olemisesta. Kuvattana oleminen tuntui aluksi jokseenkin oudolta, en osannut olla siinä.

Saimme aikaan hyviä kuvia uudesta tilanteesta huolimatta. Tunnelma oli rento ja oli hauskaa. Sain kuvauksista paljon inspiraatiota ja opin uutta. Sisäinen esiintyjäni heräsi uudella tavalla eloon ja sisäinen liekki kameran eteen astumisen suhteen palaa voimakkaana.

IMG_5270

IMG_5277

IMG_5279

IMG_5302

IMG_5321

Aaro Huttunen

Positiivisella ja rennolla elämänasenteella varustettu 23-vuotias fysioterapiaa opiskeleva nuorimies. Intohimoihin kuuluu jatkuva itsensä kehittäminen sekä uusien asioiden oppiminen. "Vapaa-aikaan" sisältyy kuntosalin lisäksi kirjojen lukemista, yrittäjyyttä ja luovan puolen esiin tuomista kirjoittamisen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta