SOVELTAMISTA ULKOTREENEISSÄ

Kesäisin pyrin olemaan ulkona mahdollisimman paljon joten treenitkin siirtyvät usein taivasalle. Ulkona harjoitteleminen tuo aina mukanaan virkistävää vaihtelua kuntosaliharjoittelusta. Varsinkin hyvän kelin sattuessa ulkotreenit ovat mahtava tapa ottaa päivästä kaikki irti. 

Ryhtipuisto
Ryhtipuistosta löytyy neljä laitetta: leuanvetotanko, vatsapenkki, tukki ja ”vapaa” smith. Tukki painoi noin 20kg ja vapaan smithin tanko 22kg. Laitteiden painomäärät ovat kevyitä, joten toistoja tarvitaan!

Kyseisillä laitteilla treenatessa vain mielikuvitus on rajana. Treenin kohteena yläkroppa. Treeni koostui erilaisista liikepareista. Esimerkiksi hauisten väsyttyä siirrytään ojentajiin, jotka ovat hauiksen vastavaikuttajalihakset (antagonisti) . Kaikki sarjat viedään failureen asti eli niin pitkälle ettei lihaksella saa enää puhdasta toistoa aikaan.

1. Liikepari 

Leuanveto + Punnerrus

4 x Failure.

IMG_0306 IMG_0302

IMG_0263

2. Liikepari

Kulmasoutu + Punnerrus erilaisilla variaatioilla

4 x Failure.

IMG_0255 IMG_0256

3. Liikepari

Hauiskääntö + Ojentajapunnerrus niskan takaa

4 x Failure

IMG_0438 IMG_0437 IMG_0436

4. Liikepari

Pystypunnerrus niskan takaa + Pystysoutu

4 x Failure

IMG_0439

IMG_0440

5. Liikepari

Dippi omalla painolla + Vatsarutistus roikunnasta

4 x Failure

IMG_0441 IMG_0442

Mielikuvitus käyttöön ja treenille!

Aaro Huttunen

Positiivisella ja rennolla elämänasenteella varustettu 23-vuotias fysioterapiaa opiskeleva nuorimies. Intohimoihin kuuluu jatkuva itsensä kehittäminen sekä uusien asioiden oppiminen. "Vapaa-aikaan" sisältyy kuntosalin lisäksi kirjojen lukemista, yrittäjyyttä ja luovan puolen esiin tuomista kirjoittamisen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta