TOP 10! MIKSI KÄYDÄ SALILLA?

Mitkä tekevät säännöllisestä raudan pumppaamisesta niin hienoa kuin se on? Minkä takia sinne salille oon niin mahtavaa mennä päivä, viikko ja vuosi toisensa jälkeen? Mikä tästä hommasta sitten tekee niin hienoa?

TOP 10

1. Pääsee vanhoista vaatteista eroon! Vanhat vaatteet eivät enää mahdu päälle (koskee myös koruja): Johtuen siitä, että kasvat ja saat lisää lihasmassaa.

2. Vaakaa tuijottaessa asiat alkavat realisoitumaan. ”Tässähän oikeasti tapahtuu muutoksia, suuntaan tai toiseen.”

3. Peiliä katsoessa itsestään löytää uusia piirteitä. Ei ole hienompaa tunnetta kuin löytää uusi verisuoni, lihassäie tai lihaksen muoto.

4. Vuosi vuodelta peilistä katsoo kirjaimellisesti eri ihminen kuin edellisenä vuonna. Peilikuva muuttuu niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

5. Salilta tultaessa on aina hyvä olo, meni sinne sitten väsyneenä, kiukkuisena tai surullisena. Treenaaminen on terapiaa.

6. Ympärillä olevat ihmiset huomaavat myös kehittymisesi, saat osaksesi huomiota ja kehuja. Työ ei ole mennyt hukkaan, omistautuminen näkyy.

7. Painot ovat pysyvä funktio. 100 kiloa on aina 100 kiloa, eikä se muuksi muutu! Ennätykset on tehty rikottaviksi.

8. Huomaat myös salin puolella kuinka tankoon pystyy lataamaan enemmän ja enemmän painoa. Se eteenpäin työntävä ja palkitseva tunne.

9. Opit tuntemaan oman kehosi ja omat rajasi. Pystyt viemään itseäsi fyysisesti ja henkisesti koko ajan pidemmälle ja pidemmälle. Rikot rajoja.

10. Kerrytät itsellesi lisää elinvuosia toimivamman ja terveemmän kehon muodossa.

 

Aaro Huttunen

Positiivisella ja rennolla elämänasenteella varustettu 23-vuotias fysioterapiaa opiskeleva nuorimies. Intohimoihin kuuluu jatkuva itsensä kehittäminen sekä uusien asioiden oppiminen. "Vapaa-aikaan" sisältyy kuntosalin lisäksi kirjojen lukemista, yrittäjyyttä ja luovan puolen esiin tuomista kirjoittamisen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta